Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fokus je samo na jednom timu

Argentinski košarkaš Luka Vildoza fokusiran je samo na ono što mu se dešava sa Crvenom zvezdom, a prvi naredni izazov za njega je meč protiv Fenerbahčea u poslednjem kolu Evrolige.

„Gledali smo neke njihove utakmice, radi se o jakom timu, igraju „smol bol“, igraju to jako dobro. Odigrali su zaista odličnu utakmicu protiv Efesa tako da nas očekuje težak posao“, rekao je Vildoza.

PROČITAJTE JOŠ

Prokomentarisao je i navode iz grčkih medija koji kažu da je dogovorio prelazak u Panatinaikos naredne sezone.

„Ne zanima me. Sve sam to stavio na blok. Saznao sm o tome tek kad mi je Igor rekao (PR kluba), tako da nemam šta da kažem“, stavio je tačku Vildoza na spekulacije.

Iako je Zvezda izgubila šanse za prolaz u Top 8, Vildoza je svestan da ima još mnogo posla u ABA ligi.

„Mislim da smo igrali dobru sezonu imajući u vidu kako smo je počeli. Kada sam stigao ovde ekipa nije delovala dobro, igrala je loše, ali smo popravili poziciju posle niza pobeda. Izgubili smo ipak neke utakmice koje nismo smeli da izgubimo. Tako je – kako je, sada je važno da budemo spremni za ABA ligu“.

Meč Zvezda i Fenerbahčea igra se u četvrtak od 19 sati u hali „Aleksandar Nikolić“. Turskom timu je pogtrebna pobeda za prolaz dalje, dok je Zvezda nešto rasterećenija.

BONUS VIDEO Izjava Vildoze posle Valensije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar