Nova, 30. epizoda podcasta "Pick and roll" od 20.00 - imamo sve učesnike Fajnal-fora, sjajne majstorice iz nas i maestralnu partiju Nikole Milutinova, ali još mnogo toga.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu čekaju vas priče na koje ste navikli… U našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Mogli smo da uživamo u tri majstorice, u kojima su posle neverovatnih 20-0 za domaćine u odlučujućim mečevima plej-ofa, istog dana dva puta slavili gosti i prekinuli istorijski niz.

Tako će na Fajnal-foru Evrolige igrati Panatinaikos i Fenerbahče (24. maj od 18.00), kao i Real i Olimpijakos (24. maj od 21.00). Mogli bismo da imamo srpske finale između Marka Gudurića (Fener) sa jedne i Nikole Milutinova i Filipa Petruševa (Olimpijakos) sa druge strane, ali i nijednog našeg predstavnika u borbi za trofej 26. maja u Berlinu.

PROČITAJTE JOŠ

Majstorice između PAO i Makabija, Monaka i Fenera, odnosno Barselona i Olimpijakosa bile su posebne svaka na svoj način. Imali smo i neočekivane heroje u vidu Nika Kalatesa ili Šakila Mekisika, kao i izuzetno dominantnu partiju Nikole Milutinova u dresu Pirejaca.

Dabl-dabl sa po 10 poena i skokova, dve asistencije i jednom „krađom“, uz čak sedam iznuđenih faulova donelo mu je indeks 26, pa da je bio zdrav cele sezone bi bez dileme bio u priči za najboljeg centra Evrolige.

„Sjajan Milutinov, ta njegova dominacija i pojava u reketu je davala sigurnost celom timu. Baš sam komentarisao tokom utakmice, Veseli je pored Milutinova delovao kao neka tanka ‘četvorkica’ koja neće ni u kontakt da uđe, a preiskusni je evroligaški centar. Ako bih mogao da prognoziram finale, neka bude Olimpijakos – Panatinaikos“, poručio je Mića Berić, osvrnuli smo se i na idealnu petorku Evrolige i muku pred finale ABA lige, što vas čeka u videu na vrhu.

Idealnu petorku Evrolige čine Fakundo Kampaco, Kendrik Nan, Majk Džejms, Najdžel Hejs Dejvis i Matijas Lesor. U drugoj petorci za ovu sezonu su Kostas Slukas, Lorenco Braun, Vejd Boldvin, Mario Hezonja i Valter Tavares.

I ovaj izbor izazvao je pravu dramu, oglasili su se i Čima Moneke, i Šejn Lakrin, i Majk Džejms, a bura je upravo zbog toga što među odabranima nema Monekea i Larkin, pa čak ni Aleka Pitersa ili Markusa Hauarda.

Šta smo sve zanimljivo pričali možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem EP 29: Bolna poruka Zvezdi i Partizanu, i istorijski šou u Top 8

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar