Teški dani pred košarkašima Crvene zvezde

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crvena zvezda se bori za život u Evroligi, pobede su joj preko potrebne da se uključi u borbu za plej-in, a svaki poraz je dva koraka udaljava od doigravanja. Sigurno da srpski prvak ne želi već u januaru 2024. da ostane zakucan u donjem delu tabele, ali…

Ovog utorka od 18.45 crveno-beli gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu, gde turski velikan nijednom nije poražen ove sezone u elitnom takmičenju, a dva dana kasnije je na programu večiti derbi u Areni.

PROČITAJTE JOŠ

Četi Janisa Sferopulosa definitivno nedostaje konstantnost, nedostaje joj serija pobeda bez koje se ne može gore i bez koje nema borbe za Top 8… Jednostavno, Zvezda mora da uđe u seriju pobeda ako želi nešto više, a dva-tri trijumfa zaredom mnogo menjaju situaciju na tabeli ove sezone.

Šta još nedostaje crveno-belima i koliko je veliki problem kada se 36-godišnji Miloš Teodosić umor i čuva onako kako je to činio Panatinaikos u Atini? Zašto je Fener najgori mogući protivnik u ovom trenutku uz Real – pogledajte u novoj epizodi, a analiza o trenutnoj formi Crvene zvezde čeka vas u vrhu teksta.

Šta je sve još rekao Miroslav Berić čeka vas u videu na vrhu teksta, a ekipa podcasta „Pick and roll“ želi vam srećnu 2024. godinu i Božić, da vas prate zdravlja, sreća i ljubav, i da još više uživate u najboljim košarkaškim pričama.

Posebnu pažnju u novogodišnjem izdanju posvetili smo i gužvi na tabeli te borbi za plej-of i plej-in, umoru Miloša Teodosića, povratku Nikole Topića u Crvenu zvezdu, ali i svetskom srebru Srbije u Manili, Nikoli Jokiću, Boriši Simaniću…

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Novogodišnji „Pick and roll“ s Mićom Berićem: O deci i igračkama treba da se priča, Topića čeka raketa za svemir

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar