Zvezda će imati veliku podršku

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u četvrtak od 20 sati igraju meč 19. kola Evrolige u beogardskoj Areni, a očekuje se da tribine budu potpuno ispunjene.

U prilog takvim očekivanja govore i slike ispred mesta blizu stadiona „Rajko Mitić“, gde vlasnici sezonskih karata mogu da obezbede i kupe ulaznice za derbi.

PROČITAJTE JOŠ:

Red i interesovanje za karte su ogromni, što možete videti na slikama i snimku iznad teksta.

Zvezda je formalno domaćin u četvrtak, a Partizanovi navijači nemaju pravo ulaska na utakmicu zbog kazne Evrolige.

Crveno-beli su trenutno na skoru 6-11, dok je Partizan bolji sa 9-8.

Sprema se i posebna koreografija.

„Na utakmicama u Evroligi pokazali smo šta je verna Zvezdaška publika. Za večiti derbi želimo da to podignemo na još viši nivo, a za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezone na Marakani smo napravili koreografiju sa crvenim i belim majicama. Želimo da isto to sada uradimo i u Areni.
Svi koji dolazite na utakmicu pratite sledeća uputstva: Nivo 400 – svi u CRVENIM majicama ili duksericama; nivo 200 – svi u BELIM majicama ili duksericama.

Verujemo da svaki Zvezdaš sigurno ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 svako neka se potrudi da do utakmice nađe belu majcu, duks, šuškavac. Ako baš nema belu može i sivu. Ovo je izazov za svakog Zvezdaša i nadamo se da će svako da ispoštuje ovaj dogovor i da napravimo koreografiju koja traje celu utakmicu i tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju“piše u saopštenju „delija“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare