Milan Tomić, Janis Sferopulos
Foto: EPA-EFE/ADRIAN RUIZ DE HIERRO

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da njegovu ekipu očekuje drugačiji meč sa Fenerbahčeom od onog iz prvog dela sezone.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Zvezda se u Evroligi sastaje sa Fenerom u utorak od 18.45 u Istanbulu, u sklopu 18. kola elitnog takmičenja. Crveno-beli su u prvom meču u Beogradu pobedili sa 87:56.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je Miloš Teodosić imao 18 poena, odigrao je jedan od boljih mečeva sezone i ta utakmica je bila jedna od okidača za otkaz Dimitrisu Itudisu u turskom klubu.

„Igramo protiv tima koji je promenio trenera. Rade neke stvari drugačije i čeka nas potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom delu sezone u Beogradu. Moramo da budemo skocentrisani u odbrani kako bismo zaustavili njihove glavne igrače. Imaju mnogo dobrih poentera, igrača koji mogu da vam naude. Što se tiče napada, moramo da čitamo te nove stvari koje rade, igramo pametno i napadamo ih na pravi način“, rekao je Sferopulos, a preneo klupski sajt.

U Fenerbahče je došao Šarunas Jasikevičus, koji je prethodnih godina vodio Barselonu i Žalgiris u Evroligi. U Zvezdu se vratio Nikola Topić koji je zamenio Šabaza Nejpira na mestu pleja i osetio već prve minute u dresu kluba sa kojeg je letos otišao na pozajmicu u Megu.

„Sigurno jedna od boljih ekipa u Evroligi. Sa smenom trenera su dobili novu energiju. Daćemo sve od sebe da se pripremimo što bolje i da probamo da damo naš maksimum, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno“, istakao je Topić.

Fenerbahče je u poslednje vreme u sjajnoj formi i nanizao je sedam pobeda u svim takmičenjima, uključujući i četiri u Evropi.

BONUS VIDEO: KK Crvena zvezda – najbolji evroligaški potezi u 2023. godini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar