Dva bivša reprezentativca, i veliki prijatelji, danas se odlično razumeju van terena

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Predrag Drobnjak bio je gost druge epizode podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs, zajedno u našem studiju sa domaćinom Miroslavom Mićaom Berićem.

Šta je obeležilo kolo u Evroligi, šta nas čeka u narednom kada Crvena zvezda dočekuje Bajern (četvrtak, 18.30) a Partizan gostuje Baskoniji (petak, 20.30)? Ko od njih veruje (i dalje) u Miloša Teodosića i zašto bi uvek njemu dao da rešava neizvesne završnice, a čime je to Željko Obradović iznenadio crveno-bele?

PROČITAJTE JOŠ

Pričali su o mnogo toga zanimljivog – o trenerima koji bi da imaju od 15 do 18 igrača na raspolaganju, evocirali su uspomene na dane u Vitoriji i Istanbulu, ali i poručili šta misle o potencijalnom proširenju Evrolige i ulasku kluba iz Dubaija.

Drobnjak se dotakao i takozvanih „malih“ timovima, poput Gran Kanarije i zašto je odustala od Evrolige, ili kako nestaju u eliti, na primer Bamberg, Darušafaka i slični kojih više nema na najvišem nivou.

„Košarka je frekventna stvar, imate neke sa manjom ili većom tradicijom, da se ne vraćam na češku Zbrojevku, ili Kantu, Vareze, Bajer Leverkuzen“, poručio je Drobnjak, a u svom stilu je dodao Mića Berić:

„Kad kažeš jedan čovek koji je odlučio da finansira, kafić, to mi je nekako zvučalo… Jedan čovek je odlučio…“.

„Hteo si da mi vratiš za ono od prošli put“, replicirao je Drobnjak a u videu na vrhu teksta pogledajte kako je protekao i ovaj zanimljivi deo podcasta „Pick and roll„.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Foto: Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

„Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Podcast „Pick and roll“ – epizoda 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar