Željko Obradović Partizan vs Bayern Foto:Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Ništa se nije promenilo i odnosu na prvi meč.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da „crno-bele“ očekuje teško gostovanje u Tel Avivu i dodao da će za dobar rezultat protiv Makabija biti potrebna maksimalna koncentracija u meču 18. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom ovosezonskom duelu dva rivala, Partizan je pred više od 19.000 navijača u „Štark areni“ savladao Makabi rezultatom 96:88.

„Veoma nezgodno gostovanje ako se uzme u obzir kako Makabi igra kod kuće. Dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Sve ono što je Makabi krasilo godinama, krasi ga i sada – igra u tranziciji, agresivna odbrana, šutevi za tri poena, skok u napadu, promene u odbrani… Sve to smo pričali i analizirali pred prvi duel sa njima, tako da velikih promena u tom smislu nema. Koncentracija mora da bude na maksimumu, ako želimo da odigramo dobru utakmicu“, istakao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

Makabi je na devetom mestu sa devet pobeda i osam poraza, dok je Partizan 11. sa skorom 8/9. „Crno-beli“ u ovom meču neće moći da računaju na centra Balšu Koprivicu.

„Kao i uvek do sada, moramo da igramo snažno, koncentrisano i sprovedemo plan koji je trener pripremio. Naš prošli duel je bio pre mnogo vremena. Za nas je i jučerašnji dan bio odavno. Moramo da prilazimo obavezama utakmicu po utakmicu i da gledamo samo ispred sebe“, izjavio je košarkaš Partizana Zek Ledej.

Utakmica između Makabija i Partizana biće odigrana u sredu od 20.05 časova u Tel Avivu.

BONUS VIDEO Kampaco Ivanović i Lazić pred utakmicu sa Realom u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar