Nikola Jokić na Olimpijskim igrama 2016. godine
Nikola Jokić na Olimpijskim igrama 2016. godine; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Možda je danas najbolji košarkaš planete dve godine zaredom, ali je početak u reprezentaciji bio isti kao i svakom novajliji.

Stefan Jović, reprezentativac Srbije, otkrio je kako su izgledali počeci Nikole Jokića u reprezentaciji Srbije, a posebno se dotakao priče sa Olimpijskih igara u Brazilu 2016. godine.

PROČITAJTE JOŠ

Jović je u podcastu „Luka i Kuzma“ otkrio kako su zbijali šale sa Jokićem, a tada je prednjačio Miloš Teodosić.

„Imamo Olimpijske igre gde smo maltretirali Joku. To je onako bilo… Ali ono što smo rekli, Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. On dođe onako spontano, znaš kako šeta, kao Balu (medvedev iz čuvene knjige „Knjiga u džungli“ po kojoj je snimljen i crtani film)… Onda dođe Teo i kaže: ‘Ajde Joko da ideš u Mekdonalds’. A mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole. Ono red, treba da se čeka dva sata. On dođe i kaže: ‘Nema problema, ko će šta?’ I sad ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren… I svaki drugi dan je to bilo“, prisetio se Jović.

Srbija je tada završila grupnu fazu kao četvrta i prošla u nokaut fazu, a onda su izbacili Hrvatsku i Australiju, ali su Sjedinjene Američke Države bile prejake u velikom finalu.

BONUS VIDEO Jokić i Denver počistili Kliperse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar