Foto: Printscreen Andrej Jakovljević/Video

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić imao je poruke podrške.

On je ubacio trojku za 84:84 u poslednjoj sekundi regularnog dela meča, a Barselona je sa 99:94 privela meč kraju posle dodatnih pet minuta.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon meča, Mirotić je otkrio i koje želje ima za narednu godinu, među kojima su i smirivanje tenzija na Kosovu i Metohiji

„Pre svega zdravlje svima, da se i dalje borimo, da imamo veru. Podrška našem narodu na Kosovu i Metohiji koji sada nažalost trpi. Verujem da će se situacija smiriti i da kao i uvek nema predaje. Vera u Boga, moramo da budemo zajedno, da se borimo. Pre svega želim zdravlje i ujedinjenja za naš narod“, rekao je Mirotić.

U poslednje vreme bilo je tenzija između Srba i Albanaca na Kosovu zbog hapšenja bivšeg policajca Dejana Pantića. Srbi su podigli barikade, koje su postavili upravo zbog velikih tenzija. Ipak, u proteklim danima one se uklanjaju, ali se još uvek oseća velika tenzija na Kosovu i to je pogodilo Mitrovića.

Meč je završio sa 12 poena, od čega je one najbitnije ubacivao u trećoj i četvrtoj četvrtini i produžetku.

„Posle one trojke nisam ni ja očekivao iskreno, desi se uz malo sreće. Da budem iskren, Zvezda je bila bolja tokom ove utakmice. Imali su pobedu u rukama i na kraju male greške dovedu do situacije da izgubiš. Srećan sam zbog pobede moje ekipe, ali sam još jednom doživeo ovde prekrasno veče“, dodao je Mirotić.

BONUS VIDEO Mirotić utišao Pionir: Luda trojka koja je donela produžetak Barseloni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar