Košarkaš Barselone Nikola Mirotić kaže da je gazio liniju na meču sa Crvenom zvezdom u Pioniru.

On je ubacio trojku za 84:84 u poslednjoj sekundi regularnog dela meča, a Barselona je sa 99:94 privela meč kraju posle dodatnih pet minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirotić je meč završio sa 12 poena, od čega je one najbitnije ubacivao u trećoj i četvrtoj četvrtini i produžetku.

„Posle one trojke nisam ni ja očekivao iskreno, desi se uz malo sreće. Da budem iskren, Zvezda je bila bolja tokom ove utakmice. Imali su pobedu u rukama i na kraju male greške dovedu do situacije da izgubiš. Srećan sam zbog pobede moje ekipe, ali sam još jednom doživeo ovde prekrasno veče“, rekao je Mirotić posle meča.

Kada je pogledao ponovljeni snimak, ostao je u čudu što se vidi koliko je stopalom nagazio aut liniju pre trojke za produžetak.

„Ozbiljno? Tu informaciju nisam znao. Evo te sudije vidiš kakve su… Pa posle da im ne zvižde, pa kako da im ne zvižde? Trenutno sam šokiran iskreno, mislim da ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju jer imamo instant riplej i toliko kamera“, kaže Mirotić.

Prokomentarisao je i kako igra ekipa Zvezde ove sezone, pošto crveno-beli imaju skor 8-8, dobili su nekoliko tesnih utakmica i imali jedan niz od šest pobeda.

„Rezultati su tu, igraju sjajnu košarku, kompletan su tim. Imaju i klupu, igraju lepu košarku, fizički su moćni. Sa Kampacom mislim da će to biti još bolja ekipa i nema sumnje da će da se bore za plej-of. Tu su na jednu utakmicu, duga je sezona i svašta može da se desi, ali verujem da Zvezda može do plej-ofa“, kaže Mirotić.

BONUS VIDEO: Jasikevičius isključen, totalno izgubio kontrolu protiv Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar