Meč košarkaša Partizana i Crvene zvezde (18.30) u beogradskoj Areni pratili ste ekskluzivno zajedno sa Miroslavom Mićom Berićem – uživo – samo na našem portalu.

Legenda srpske košarke i ekipa Nova.rs javila se uživo sa lica mesta pre početka derbija.

Objasnio je legendarni košarkaš šta će biti ključ na ovom derbiju.

PROČITAJTE JOŠ

„Nedović će sigurno faliti Zvezdi, a Partizanu ne sme da se ponovi Mega. Partizan ima problem sa ofanzivnim skokom, i preko njega prima veliki broj poena. Sve se to da na ovim utakmicama popraviti, Zvezda je pokazala da može izvanredno da pogađa, ali kada ih ne ide šut njihova igra staje. Ne možemo tvrditi da će Teodosić i Nejpir loše šutirati i sve to dolazi iz inspiracije igrača. I Zvezda i Partizan imaju dosta loših i dosta dobrih strana. Siguran sam da će Obradović apostrofirati skok, bez njega ne možeš da razvijaš napad, kontru i preduslov je zagrađivanje koša. Bez nekog prevelikog srljanja, publika zna da te digne, ali isto tako i da napravi pritisak. To je lepota igranja u Partizanu, igraš pod pritiskom i kad je dobro i kad je loše. Zvezdin tim je napravljen da imaju dobre strelce i kada uđu u ritam nema ekipe koja može da ih zaustavi“, rekao je Mića Berić.

Objasnio je kakav pritisak dodatno prave i društvene mreže.

„Pritisak društvenih mreže, mislim Panter je sada kao najgori igrač, ali ako bude odigrao dobro večeras biće heroj i na to se ne treba obazirati. Kaminski protiv Mitrovića i Bolomboja, Nejpir – Dozir, Partizan tu ima šansu da napravi problem“, rekao je Mića Berić. 

Večiti derbi možete pratiti zajedno sa Nova.rs u našem lajv blogu kao nikada pre.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar