Foto: EPA-EFE/Panagiotis Moschandreou

Redovno je u kontaktu sa bivšim saigračima

Košarkaš Panatinaikosa, Matijas Lesor, oglasio se povodom napaada navijača atinskog kluba na njega.

Pročitajte još

Francuski centar je ovog leta prešao iz Partizana u Panatinaikos, ali je i dalje emotivno vezan za crno-bele. Nakon pobede Partizana u evroligaškom večitom derbiju protiv Crvene zvezde (88:86), Lesor je preko video poziva pevao sa košarkaašima crno-belih.

Navijači Panatinaikosa su se razbesneli zbog toga, te su putem društvenih mreža poručili košarkašu da se „vrati u mali tim iz Srbije“. Sada se i sam Lesor oglasio tim povodom.

„Nažalost, video sam reakciju navijača na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih… To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih“, izjavio je Lesor za „Eurohups“.

Lesor je briljirao u četvrtak protiv Baskonije u Evroligi. Upisao je 23 poena, uz 14 skokova, jednu asistenciju i indeks korisnosti 31. Oborio je li;ni rekord u Evroligi po poenima i skokovima. Panatinaikos je na toj utakmici slavio protiv Baskonije na svom parketu 95:81.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar