Matijas Lesor Foto:Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / PA Images / Profimedia/Srdjan Stevanovic/Starsport

Kritike zbog podrške.

Matijas Lesor, doskorašnji centar Partizana koji je iz Humske otišao u Atinu i zadužio opremu Panatinaikosa, našao se na udaru navijača ovog kluba zbog podrške crno-belima pred utakmicu protiv Crvene zvezde u Evroligi.

PROČITAJTE JOŠ...

Lesor je okačio kratak tekst „Hoćemo…“, aludirajući na navijačku pesmu tima iz Humske, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara navijača tima iz Humske, ali i burnu reakciju pristalica „zelenih“ iz glavnog grada Grčke.

„Ako ti toliko nedostaje Partizan, vrati se! Panatinaikos je najveći klub u Evropi i blagosloven si što si ovde. Prestani sa ovim i igraj košarku“, napisao je jedan navijač.

Drugi se na to nadovezao sa:

„Moraš da poštuješ dres koji nosiš. Ako ti se ne igra za ovaj tim, slobodno idi. Ne trebaju nam igrači koji ne poštuju klub. Ako nisi shvatio da igraš za jedan od najboljih evropskih timova, onda idi.“

Ipak, nije izostalo ni ružnih i ponižavajućih reči:

„Igraš za Panatinaikos, brate. Ako ti se ne sviđa, možeš da se odrekneš ugovora i vratiš u mali tim iz Srbije“, dodao je jedan od navijača.

Lesor je od početka sezone jedna od retkih svetlih tački u dresu Panatinaikosa, ali uprkos tome tim Ergina Atamana nakon četiri utakmice ima skor 1:3.

BONUS VIDEO Poeni Alekse Avramovića protiv Zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare