Dimitris Itudis
Dimitris Itudis; Foto: Starsport.rs

Košarkaši Fenerbahčea gostuju Partizanu u 25. kolu Evrolige (21.00, TV Sport klub), a igraće u posebno pripremljenoj garnituri dresova.

Fenerbahče će igrati u potpuno crnoj opremi kako bi odali počast preminulim u razornom zemljotresu u Turskoj i Siriji.

PROČITAJTE JOŠ

Ova katastrofa je odnela najmanje 50.000 života, a i turski tim je odlučio da na ovaj način oda počast preminulim ljudima.

Željko Obradović, trener Partizana, posebno je istakao to što Turci već 18 dana nisu odigrali takmičarski meč.

„Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom. Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima“, poručio je Obradović.

BONUS VIDEO Spektakularno predstavljanje igrača Partizana pred meč sa Spartakom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar