Partizan vs Fenerbahče Foto:AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 gostuju ekipi Barselone u okviru 29. kola Evrolige, a svoja očekivanja pred meč izneo je Džejlin Smit.

Smit zna odakle preti najveća opasnost.

„Oni imaju jako dobre plejmejkere. Tu su Laprovitola, Rubio, Satoranski… Moramo da kontrolišemo te momke i igraničimo Veselog koji igra jako dobro, posebno u poslednjih mesec dana. Mislim da je Laprovitola najveća pretnja. Može da ga krene u svak vreme. Džabari Parker je jako dobar i u dobroj formi. Postiže oko 15 poena. Mislim da imamo šanse ako njih zaustavimo“, rekao je Smit.

PROČITAJTE JOŠ:

Iskusni plejmejker i dalje nema veliku ulogu u timu i zapažen učinak na svakoj utakmici, ali je spreman da odgovori na zadatke koji se pred njega stavljaju.

„Šta god mi kaže trener, ja ću igrati, sve je ok. Ako mi kaže da zaustavim Laprovitolu, u redu je. Ovde sam uživam u iskustvu sa svim navijačima. Kada vidim kako dolaze na gostovanja je neverovatno. Ja sam ovde novi momak koji je došao usred sezone. Svi su se vratili. To je lojalnost, većina momaka je ovde tri godine. Potpuno razumem situaciju i radim ono što mogu“, zaključio je naturalizovani Hrvat.

Partizan je trenutno na 11. poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 13-15.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar