Foto: Printscreen/Sportklub

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Pariz na otvaranju Evrolige sa 80:77, a mnogi su se zapitali zbog čega je Duško Ivanović, bivši trener crveno-belih, bio na tribinama i gledao ovu utakmicu.

Duška Ivanovića je zamenio upravo sadašnji trener Zvezde, Janis Sferopulos, i to na startu prethodne sezone.

Kasnije je Ivanović otišao u Baskoniju koju je napustio na kraju prethodne sezone i trenutno je bez angažmana.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanović je poznat po tome što voli da gleda Zvezdine mečeve i kada nije trener tog kluba, ovoga puta je ipak bio tu uz sina Stefana na debiju Pariza u Evroligi.

Stefan Ivanović je pomoćnik glavnom treneru Pariza, Tijago Spliteru, od ovog leta. Prethodno je radio kao glavni trener u Švajcarskoj za KK Nion u prethodne tri godine.

„Iskustvo Stefana Ivanovića kao glavnog trenera u Švajcarskoj omogućiće mu da donese nove uvide i inovativne ideje pariskom timu“, saopštio je Pariz tokom leta.

Kako je Zvezda pobedila Pariz?

Utakmica je bila izuzetno zanimljiva, napeta i neizvesna, a obe ekipe su ispuštale veliku prednost – Zvezda u prvom poluvremenu (osam poena), a Pariz u drugom poluvremenu čak 13 poena.

Crveno-beli su krajem treće deonice „istopili“ dvocifren minus, a onda su malo „dodali gas“ u četvrtoj i u dramatičnoj završnici bili nešto bolji, a i sreća je u nekim momentima bila na njihovoj strani.

Zvezda u narednom kolu igra protiv Baskonije kod kuće i imaće priliku da pred svojim navijačima zabeleži i 301. pobedu u Evropi.

BONUS VIDEO Pet trojki Nemanje Nedovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar