Koliko puta smo mogli slično da čujemo...

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

„Efes je moj klub, posle Partizana klub koji i najviše volim. Krenuo je da se takmiči 80-ih, a 90-ih je bio bez navijača, to su bili klinci koje su autobusima dovozili na utakmice, sad su oni porasli…“, pričao je, između ostalog, Predrag Drobnjak o klubu iz Istanbula, inače šampionu Evrope, u našem podcastu „Pick and roll„.

Opaskom o sendvičima i vodi ga je prekinuo domaćin Miroslav Mića Berić, te su se obojica nasmejali zbog poznatih aluzija i zatim brzo vratili na košarkaški teren.

O čemu se tačno radi možete videti u snimku na vrhu teksta.

PROČITAJTE JOŠ

Predrag Drobnjak je bio gost druge epizode sportskog podcasta kakav ste čekali na Nova.rs, a u našem studiju bili su domaćin Miroslav Mića Berić i njegov veliki prijatelj i bivši as.

Šta je obeležilo kolo u Evroligi, šta nas čeka u narednom kada Crvena zvezda dočekuje Bajern (četvrtak, 18.30) a Partizan gostuje Baskoniji (petak, 20.30)? Ko od njih veruje (i dalje) u Miloša Teodosića i zašto bi uvek njemu dao da rešava neizvesne završnice, a čime je to Željko Obradović iznenadio crveno-bele?

Mići Beriću je ovaj put društvo pravio Peđa Drobnjak, zato pogledajte ili poslušajte kako su vrteli „Pick and roll“ zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

„Pick and roll“ svakog ponedeljka na Nova.rs

Foto: Nova.rs

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs. Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

„Pick and roll“ je košarkaški podcast posvećen svemu navedenom, a vaš domaćin je Miroslav Mića Berić, sa kojim ćemo se družiti do kraja ove sezone.

I ne samo on, već će mu društvo na Nova.rs praviti i brojni gosti, legende igre pod obručima. Sudar dva vaša omiljena kluba sada sa parketa širimo i u naš studio.

Kako su prošli večiti, šta su uradili srpski igrači, kako je protekao derbi kola, šta nas čeka u narednoj rundi… Sve to i još mnogo toga interesantnog vrteće se u podcastu na našem portalu svakog ponedeljka od 20 časova.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll – epizoda 2