Foto: Twitter/Scorer

Plej-of serija između Panatinaikosa i Makabija u četvrtfinalu Evrolige osim zbog uzbufljivih dule, izaziva veliku pažnju i zbog brojnih skandala u čijem centru su vlasnik giganta iz Atine i Dimitrios Janakopulos i trener Ergin Ataman.

Posle prvog meča je akcenat bio na suđenju,a posle druge utakmice došlo je i do sukob aispred svlačionice o čemu je Ataman pričao na konferenciji.

Sada se pojavio i snimak događaja na kojem se vidi kako turski trener besni i svađa se sa jednim od predstavnika Makabija.

PROČITAJTE JOŠ

„Šta radiš u mojoj svlačionici? Ko je ovaj lik?“,vikao je Ataman, a u trenutku kada je dobio odgovor da je ta osoba iz Izarela, nastavio je da urla:

„Šta radiš u mojoj svlačionici? Zovite obezbeđenje zbog ovog tipa“.

S druge strane, izraelski mediji pišu da se Ataman sukobio sa izvesnim Benijem Baklom koji je blizak prijatelj glavnog akcionara Makabija Šimona Mizrahija.

Ataman je posle meča pričao o nemilim scenama.

„Evo šta se upravo dogodilo… Dok sam išao ka svlačionici neko iz osoblja Makabija, ne znam ko, jer je bio bez akreditacije, rekao mi je: ‘Videćeš u Izraelu. Videćeš šta će ti se desiti’. Hej, ja sam Ergin Ataman! Ja sam trener Panatinaikosa i turske reprezentacije. Ja sam turski državljanin. Ne možete mi ništa“, završio je Ataman.

BONUS VIDEO  Denver i Nikola Jokić stigli do 3-0 protiv Lejkersa u Los Anđelesu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar