Foto:shutterstock

Fudbaleri Ajntrahta čekaju Bajern u subotu 26. februara od 18.30 i sve je spremno za spektakl - pitaće se i naš Filip Kostić za epilog meča.

Ajntraht jeste u suši zbog niza od 193 minuta bez gola, pobedili su samo jednom u poslednjih šest mečeva (imaju još remi i četiri poraza), ali kada dolazi Bajern, motivacija nikada ne manjka.

PROČITAJTE JOŠ:

Štaviše, jesenas je u 7. kolu Ajntraht pobedio Bajern na gostovanju sa 2:1 i trijumfalan pogodak postigao je naš reprezentativac Filip Kostić u 83. minutu.

Uzdaće se Ajntraht i u činjenicu da ne leži Julijanu Nagelsmanu, treneru Bajerna – on kao trener ima samo jednu pobedu protiv ekipe iz Frankfurta, uz čak pet poraza i četiri remija!

Sada Nagelsman ima zadatak da podigne formu, a pretiće mu Kragujevčanin – Kostić je dobio tri pod poslednjih pet bundesligaških mečeva sa Bajernom u kojima je bio akter, i to tako što je učestovovao kod pet golova, dva puta kao strelac, tri puta kao asistent.

Jednom je Ajntraht u tom nizu pobedio čak sa 5:1, pa je jasno da će svi pogledi biti uprto u hitrog srpskog krilnog igrača, kom je veliki Bajern postao mušterija.

Nema sumnje da će ovu utakmicu pratiti i selektor Dragan Stojković Piksi jer se bliži reprezentativno okupljanje.

I vi možete da gledate ovaj meč ekskluzivno uz SBB – utakmicu mogu da prate svi korisnici, ali i oni koji nisu, uz EON Sport paket preko bilo kog interneta za 799 dinara mesečno bez ugovorne obaveze.

BONUS VIDEO: Gol Filipa Kostića protiv Bajerna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar