tim henman novak djokovic kombo
Tim Henman i Novak Đoković. Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING, DAVE HUNT

Tim Henman, nekadašnji teniser koji sada radi kao stručni konsultant, smatra da će Novaku Đokoviću biti teško da nastavi profesionalnu karijeru ukoliko ne primi vakcinu.

Posle deportacije iz Australije, sve više se priča o potezima Rolan Garosa ili Vimbldona, odnosno merama Francuske i Engleske.

PROČITAJTE JOŠ

Novak napada 21. Grend slem i to će biti teže ako se nešto ne promeri sa rigoroznim pravilima.

„Kada razmislimo o fijasku sa Đokovićem, to je bio potpuni haos. Nije bilo pobednika u tom sporu. To što se dogodilo nije dobro ni za Teniski savez Australije ni za njihovu Vladu. Naravno da je razočaravajuće za turnir što Đoković nije igrao, kao i za navijače i samog Novaka. Nadam se da nećemo nečemu sličnom da svedočimo u budućnosti“, rekao je Henman.

Sada se svi pitaju šta će biti na Rolan Garosu, odnosno Vimbldonu, najvažnijim turnirima sezone uz Australijan Open i US Open.

„Šta će Đoković sada raditi? Njemu će biti teško da nastavi profesionalnu karijeru ukoliko ne primi vakcinu, jer u mnoge države neće moći da putuje. Naravno, njegov je izbor šta želi da radi. Ali kao ljubitelj tenisa i neko ko je svedočio uspesima Đokovića na terenu, nadam se da će se brzo vratiti“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar