Nema nikakve sumnje da srpski navijači jedva čekaju opet da vide Novaka Đokovića u Australiji. Ali, više od toga žele da ga vide srećnog i zato bi pristali i da više nikad ne zaigra u Melburnu.

Foto: Nova.rs

I dalje se u čitavom Melburn parku Novakova fotografija nalazi na samo jednom mestu. Verovatno jedinom na kom nisu mogli da ga izbegnu.

PROČITAJTE JOŠ

I upravo tu se celog dana slikaju ljudi. Oduševilo me kada sam video dva mladića i dve devojke sa srpskim zastavama kako ponosno poziraju.

Ni u jednom trenutku nisu sumnjali da ćemo pričati o Đokoviću i otkrili su gde bi voleli da osvoji rekordni, 21. grend slem trofej, a sve to pre nego što je Miomir Kecmanović savladao Lorenca Sonega i produžio bajku na Australijan openu.

„Zašto bi se Novak vraćao?“, rekla je jedna devojka, a nadovezao se i mladić.

„Ne bi trebalo da se vraća, osvojio je devet puta, nek osvoji neko drugi“, rekao je uz osmeh.

Koliko će se još čekati na Noletov 21. grend slem? Oni nemaju nikakvu dilemu.

„Prvi sledeći grend slem koji odigra će odmah osvojiti“.

Ipak, dok Srbi koji trenutno žive u Melburnu bez greške uspevaju da vas osvoje na prvu loptu, uvek se neko potrudi da pokvari utisak. Nije bilo previše naših navijača, svi su bili na meču Miomira Kecmanovića koji je prvi put u karijeri plasirao u osminu finala Australijan opena.

PROČITAJTE JOŠ

Uz to četvoro koji su bili raspoloženi za snimanje, bilo je i onih koji su me ljubazno odbili.

U jednom trenutku sam video i starijeg gospodina koji se slikao tako što je stavio srednji prst tačno ispod lica Novaka Đokovića. Nakon toga je samo užurbano pobegao, srećan zbog „vickastog“ gesta kojeg se dosetio.

Ipak, jedno je sigurno, Đoković i dalje privlači pažnju i kad nije tu. I kada se potpuno povuče iz medija i dalje je prisutan.

Novače, ljudi te ovde čekaju, željni su te, ali samo ako i ti to želiš.

BONUS VIDEO Snimci Novaka Đokovića u avionu i na dolaznom terminalu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare