Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Da li ste spremni za istorijski Australijan open? Šta god da se desi prisustvovaćemo istoriiji, a Nova.rs se pobrinula da za vas direktno iz Melburna obezbedi sve detalje, informacije i sve ono što nećete moći da vidite u prenosima.

Foto: Nova.rs

Iako su svi ljubitelji tenisa prošli kroz pravi rolekoster emocija od 5. januara kada je Novak Đoković sleteo u Melburn, ono pravo tek treba da počne. Vežite se, polećemo.

PROČITAJTE JOŠ

Čak i bukvalno jer će Nova.rs biti u Melburn da isprati, svi se nadamo, Đokovićev pohod na istorijsku 21. grend slem titulu, kojom bi i definitivno otklonio sve misterije oko toga ko je najbolji teniser u istoriji.

Predigra je bila posebno burna, a sada je vreme za ono pravo.

Zavirite sa nama na treninge koliko to bude moguće, pogledajte kako izgleda čuveni „Melburn park“, šta kažu Srbi u Australiji, kako izgleda dan novinara na jednom grend slemu…

Moći ćete da čujete izjave sa lica mesta i poruke teniskih legendi. Australijan open uveliko traje za Nova.rs uveliko traje, a sve će biti utoliko spektakularnije kada konačno čujemo i navijače na tribinama.

Bićete u prilici da čitate analize mečeva, izjave vodećih tenisera današnjice, intervjue, da vidite one stvari koje se ne viđaju toliko često, da iz dana u dan saznajete kako izgleda sve na jednom od najvećih turnira.

Australijan open još uvek niste videli iz ovakvog ugla, a sigurni smo da ćete uživati barem koliko i mi.

Pa da 30. januara zajedno gledamo kako Novak Đoković jubilarni, 10. put podiže trofej u Melburnu. Da se još jednom viče „dobra“ zbog tenisa, a ne samo zbog rakije. Uzdravlje.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs

BONUS VIDEO Anketa o Đokoviću, Srbi svim srcem uz Novaka: Gromada od čoveka 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare