Last minute ponude koje će vas naterati da odmah spakujete kofere

Podeli:
Foto: Profimedia

Našli smo najjeftinije ponude za vas.

Ako niste isplanirali odmor do sada, a imate slobodne dane, vreme je da spakujete kofere i da odaberete destinaciju koja vama odgovara. Izdvojili smo last minute ponude koje ne bi trebalo propustiti, bilo da volite Tursku, Grčku ili Egipat.

Rapsody travel ima ponudu za Kušadasi u Turskoj po ceni od 499 evra, u koju je uključen avionski prevoz i sedam noćenja u hotelu sa četiri zvezdice. Polazak je 2. jula iz Beograda.

Travelland turistička agencija vodi u Bodrum i nudi avionski prevoz i 11 noćenja po osobi za 646 evra. Polazak je 12. jula.

Ako želite da se se isključite potpuno i da odmor provedete izležavajući se na plaži u hotelu sa pet zvezdica sa all inclusive ponudom, ovo je pravi izbor za vas. Turistička agencija Filip travel nudi avio-prevoz i 10, 11 ili 14 noćenja u Hurgadi po ceni od 800 evra, a kreće se 1. i 2. jula.

Filip travel vodi u Šarm el Šeik 3. jula. Ponuda obuhvata avionski prevoz i 10 all inclusive noćenja po osobi za 855 evra.

Ukoliko ste ljubitelj Grčke, turistička agencija Holiday nudi Olympic beach i boravak u vili koja je locirana u mirnom delu letovališta, a nadomak plaže. Cena ponude je 139 evra i uključuje autobuski prevoz, kreće se 1. jula a broj noćenja je osam.

Rapsody travel vam nudi mogućnost da posetite Krf po istoj ceni od 139 evra. Polazak je 7. jula, ide se autobusom i u ponudi su dve vile. Aranžman obuhvata devet noćenja.

Ako ste bili u ovim popularnim letovalištima, izaberite Italiju za malo drugačiji odmor.

Filip travel ima ponudu koja uključuje 11 noćenja u hotelu sa četiri zvezdice na Siciliji po ceni od 759 evra. Polazak je 30 juna avionom. Ako biste radije išli autobusom, Sabra travel vodi u Lido di Jezolo za 359 evra. U ponudu ulazi sedam noćenja sa doručkom u hotelima sa tri ili četiri zvezdice.

Termini polazaka su 2. i 9. jul.

Foto: Profimedia

Za one koji ne vole more a putuje im se, Lavli travel vodi u Prag 14. jula. Ponuda uključuje autobuski prevoz i dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice za 105 evra po osobi.

Bonus video: Albanija, Crna Gora, Hrvatska i Grčka – letovanje van sezone jeftinije 30 posto

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar