Komplet letovanje za manje od 100 evra – nije fora

Putovanja 20. mar. 202218:31 > 18:39
Podeli:
parga
Parga; Foto: Ed Rhodes / robertharding / Profimedia

Ako možete da se organizujete za termine van sezone i ne smeta vam da putujete autobusom - letovanje bi ove godine moglo da vas košta manje od 100 evra, sa sve obezbeđenim smeštajem i prevozom.

Pronašli smo first minute letnje aranžmane koji u kompletu ne premašuju 100 evra. Ovog puta svi su za Grčku – za predsezonu, početkom juna; svi podrazumevaju autobuski prevoz, te smeštaj na 10 noći u apartmanima različitih kapaciteta.

Preko agencije Viva travel, 10 dana na Leptokariji, u Neos Marmarasu ili Nea Vrasni u prvim letnjim terminima može da vas izađe samo 49 evra sa sve autobuskim prevozom. First minute akcija uključuje i Pargu autobusom od 49 evra (10 noćenja u apartmanu), Tasos za 55 evra, Stavros za 59 evra, Asprovaltu i Krf za 65 – takođe 10 noćenja plus autobuski prevoz.

Pročitajte još:

Euroturs takođe ima izuzetno jeftine aranžmane za početak sezone u Grčkoj, pa vas u sklopu aktuelne akcije 10 noćenja s autobuskim prevozom može izaći 75 evra za Pargu, 93 evra za Vrahos, 68 evra za Eviju, 54 za Nei Pori... Gotovo za svaki kraj biste mogli da nađete ponudu koja se "uklapa", mada, naravno, u određenim terminima.

I preko Belvija 10 noćenja u Pargi s polaskom krajem maja može da vas izađe 89-99 evra, a u Sivoti 79-89 evra, uz bus prevoz. Na specijalni popust možete da računate ako rezervišete do kraja marta.

Aranžmani agencije Sole Azur za letovanje u Leptokariji s prevozom kreću od 79 evra, za Pefkohori od 89 evra, za Polihrono 69... Takođe, postoje i dodatni first minute popusti za neke termine i u zavisnosti od datuma rezervacije.

Možda nismo u izbor uključili vaša omiljena mesta u Grčkoj, ali - verovatno ćete ih pronaći među first minute ponudama po znatno povoljnijim cenama.

***

Bonus video: Parga u oktobru

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar