Koliko košta all inclusive u Egiptu, Turskoj, Grčkoj, CG

Putovanja 21. jun. 202121:50 > 21:51
Podeli:
Foto: shutterstock By Igor Salnikov

Ako želite da odete na letovanje i da ne vadite novčanik, all inclusive aranžmani su najbolja opcija. Proverili smo kakva je ponuda ove godine za Egipat, Tursku, Grčku i Crnu Goru.

Ne morate da razmišljate ni o doručku, ni o ručku ni večeri. Ne morate da razmišljate o odlasku u prodavnicu ni da li ima vode u frižideru, kao ni o ceni ležaljki. Ako imate decu, nema mozganja oko toga kako će se zabaviti – jer su vam takvi sadržaji na dohvat ruke.

Pročitajte još:

Takođe, ni avionske karte, kao ni transferi do hotela, neće vam biti problem.

All inclusive aranžmani nude sve to, zato se mnogi turisti sve češće opredeljuju za takvo letovanje.

Kakve su cene ove godine? Proverili smo šta nude agencije za najtraženiji period sezone – sredinu jula.

Egipat

Egipat
Egipat Foto:Shutterstock

Preko agencije Belvi, standardna soba u Hurgadi, u Nubia Aqua Beach Resort sa pet zvezdica košta 619 evra za 10 noćenja. Cena za decu do 14 godina je 329 evra.

Agencija Big Blue nudi sedam dana u „Novotel Palms“ hotelu, takođe pet zvezdica, u Šarm el Šeiku za 689 evra, ili 14 dana za 889 evra. Cena za decu do 14 godina je 329 evra.

Turska

Foto:Pero Jovović/Nova.rs

Osam dana u Alanji, u hotelu „Mesut“ s četiri zvezdice, preko agencije Barcino Travel platićete 526 evra. Za prvo dete do 12 godina plaća se 22 evra, a za drugo do tri godine 205 evra.

U luksuznom hotelu „Marti“ u Marmarisu u Turskoj, cena all inclusive aranžmana za 10 noćenja je 2.819 evra – ali deca do 12 godina plaćaju 250 evra. Ponudu smo našli u agenciji Dreamland.

Grčka

Grcka plaza otvaranje sezone
Grčka. Foto: REUTERS/Costas Baltas

Filip travel nudi 11 dana u luksuznom „Costa Grand“ resortu na Santoriniju za 1.879 evra po osobi. Cena za decu do tri godine je 294 evra.

Ni na Tasosu nije jeftinije – 11 dana u „Thassos Grand Resort“ košta 2.713 evra za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina preko Travelland agencije.

Crna Gora

Foto: Shutterstock/Olena Z

All inclusive letovanje u Bečićima, u hotelu „Montenegro Beach Resort“ košta 100 evra po noći. Cena za decu do 12 godina je 57 evra, preko agencije Kontiki.

U Čanju, noć u hotelu „Pearl beach resort“ košta 74 evra, a za decu do 12 godina 37 evra – preko Odeon travel agencije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

;

Komentari

Vaš komentar