Cene najpovoljnijeg smeštaja u apartmanima u Boki Kotorskoj

Putovanja 23. jun. 202120:25 > 20:28
Podeli:
Crna Gora, more, Boka Kotorska
Foto: Shutterstock/Harmony Video Production

Mnogi ovog leta biraju more u Crnoj Gori za odmor - najbliže je, od dokumenata vam ne treba ništa sem lične karte, a i ponuda je široka. Zato smo proverili koliko košta najpovoljniji apartmanski smeštaj u Boki Kotorskoj.

Herceg Novi

Mnoge Srbe koji rado letuju u Herceg Novom obradovaće vest da preko sajta Airbnb apartman može da se nađe već od 27 evra po danu. Namenjen je za četiri osobe i ima kupatilo, kuhinju i parking. Mana je što je dalje od mora – iznad Jadranske magistrale, otprilike iznad naselja Savina. Ali ako tamo idete svojim kolima, to ne bi trebalo da bude problem. Plus, imaćete sjajan pogled na more.

Uz cenu goriva koje bi vas u oba smera koštalo oko sto evra, letovanje u Herceg Novom u ovom najpovoljnijem smeštaju, porodicu za 10 dana bi okvirno koštalo oko 370 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Ilić (@vuki_hn)

Naravno, ponuda apartmana je bogata, pa sve što ide od 40 evra po danu i naviše garantuje da će vam plaža, noćni život, trgovi i sve što ovaj lepi grad nudi biti nadohvat ruke.

Tivat

Već od 33 evra postoje ponude za dan u apartmanu u okolini Tivta, nadomak centra Porto Montenegro. U pitanju je smeštaj za tri gosta, a imali biste i kupatilo i kuhinju i parking. Ako biste pak nešto malo luksuznije, za 40, 50 i više evra po danu možete da uživate u kući za četvoro na samoj obali, koja ima spavaću i dnevnu sobu, WC, kupatilo, kuhinju.

A kad na cenu najpovoljnijeg smeštaja u Tivtu dodate trošak za put, ako idete kolima, desetodnevno letovanje bilo bi oko 430 evra.

Kotor

Kotor je toliko bogat istorijom i kulturom da kažu da mu dobre plaže i ne trebaju, ali zato obližnja mesta i te kako imaju svoj šmek, pa ih mogi biraju za kupanje i sunčanje. Ako biste da letujete, recimo, u Dobroti pored Kotora, najpovoljniji apartman može da se nađe za 27 evra po danu. Namenjen je za dve osobe, ali problem je što se kupatilo – deli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RE/MAX Capital (@remax.capital.pg)

Ipak, za već tridesetak evra za dan i naviše može da se nađe smeštaj za tri osobe koji nudi sobu i kupatilo. A od 50 evra po danu, dobićete studio u mestu Muo za dve osobe, koji nudi opremljeno kupatilo, sobu, kuhinju, dakle, sve što vam treba, plus divan pogled na more.

Rose

Na popularnim Rosama smeštaj ide od oko 40 evra po danu. Takav apartman može da primi četiri gosta i ima dve spavaće sobe, kao i opremljenu kuhinju i kupatilo.

Sa sve prevozom, leto na Rosama će vas stajati oko 500 evra – ukupno ako idete porodično. Naravno, sve je jeftinije ako idete s društvom i delite troškove.

Pročitajte još:

Bijela

Ovo mirno mesto dobro je za porodični odmor, a nudi smeštaj u apartmanima već od 29 evra po danu. Mana je to što je iznad Jadranske magistrale, dakle, nešto dalje od mora, ali ima prelep pogled na more.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glob Tour Elbasan (@globtour_elbasan)

Ipak, za samo nekoliko evra više po danu, već od 32, bićete tik do mora. A ako biste nešto još malo luksuznije, trebalo bi da odvojite između 40 i 50 evra za dan. Takvi apartmani su za četiri osobe, imaju dve sobe, kuhinju i kupatilo i sadrže otprilike sve što vam treba kad ste na moru.

Sa putem leto u Bijeloj po najpovoljnijoj ceni bilo bi oko 390 evra.

Bez PCR-a i karantina

Državljani Srbije, kao i stranci koji imaju stalni ili privremeni boravak u Srbiji ili su u periodu od najmanje 15 dana pre ulaska u Crnu Goru neprekidno boravili, mogu da ulaze u Crnu Goru bez posedovanja testa na koronavirus i bez dokaza o vakcinaciji.

Neophodno je poštovanje zdravstvenih mera u skladu sa zdravstvenim upozorenjem.

Detalji u vezi sa ulaskom stranih državljana u Crnu Goru se mogu naći na sajtu Vlade Crne Gore.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar