Foto: Pawel Kazmierczak / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova godina nije ispala baš kao što je zamišljali. Pomerili smo planove vezana za susrete sa ljudima koji su nam važni, putovanja, sve je na čekanju ili otkazano. Jedna niskotarfina aviokompanija se zato setila da ponudi jako jeftine karte za 2021. za najbolje letnje destinacije.

„EasyJet“ je nedavno ponudio gomilu super jeftinih avio karata za period koji zovu „ranim letom“, a koji traje do četvrtog maja 2021. godine. Bukiranje važi za destinacije širom Evrope, a cene startuju od 17 evra po pravcu. Dostupne su karte za Ibicu, Valensiju, krf, Mikonos, Lisabon i Nicu.

Mnogi se pitaju da li kupovina karata za sledeću godinu nije preuranjena. Kako će izgledati letenje avionom u budućnosti, nakon pandemije? Ništa od toga i dalje nije sigurno, ali ako ste spremni da rizikujete i volite da planirate dosta unapred, ova ponuda vam i neće delovati neprivlačno.

Pročitajte još:

Za sada su letovi EasyJeta i dalje obustavljeni i kako je najavljeno neće se sigurno uspostaviti do kraja maja.

Mnogi aerodromi, uključujući i londonski, već su uveli nove mere bezbednosti, koje uključuju distanciranje između putnika na dva metra u svakom trenutku (osim za ljude koji putuju zajedno), sredstva za dezinfekciju ruku u prostorijama i ravnomernije rasporede po terminalima.

U SAD, Uprava za bezbednost saobraćaja ističe da putnici treba da peru ruke 20 sekundi pre i posle postupka bezbednosnog skrininga, a na aerodromu u Hong Kongu u toku su testiranja uređaja za dezinfekciju celog tela.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram