Surovo iskrene priče osam žena o najgorem seksu u životu

Podeli:
Foto: ISBP / Bauer Griffin / Profimedia

Verovatno ne postoji osoba koja nije bar jednom doživela dosadan seks. Ponekad se događa da se, ma koliko se partner trudio, ne dogodi neophodna hemija. Osam žena je na Reditu podelilo svoje iskustvo najgoreg seksa.

Dosadan seks se može dogoditi u čvrstim i dugim vezama jednako kao i kod slučajnog seksa za jednu noć, a u ovom drugom slučaju događa se bez ikakvog upozorenja, piše Gloria.hr.

U jednom trenutku ste obuzeti vrckavim šalama, laskanjem, vrućim pogledima i dodirima koji vas navode da pomislite da je pred vama najbolji seks koji ćete ikada doživeti. Svemu je prethodilo višednevno dopisivanje koje je dodatno povećalo uzbuđenje i rasplamsalo vam maštu o tome kako bi s tom osobom seks mogao biti nezaboravan.

Pročitajte još:

I kad napokon stigne taj veličanstveni trenutak, trenutak u kojem bi se trebao dogoditi klimaks… od klimaksa ni k, a ni sam seks nije vredan spomena. Tačnije dosadan.

Evo osam takvih iskustava koje su žene podelile na Reditu.

„Kad god se moj partner upuštao u seks sa mnom, bilo je to zato što je mislio da bi trebalo. U tom periodu njegov libido kao da nije postojao. I pre nego što je postalo tako loše, ja sam mu nekada znala reći kako nismo vodili ljubav gotovo dva meseca i onda bi on obavezno sutradan (ne odmah da ne bude previše očigledno) učinio „to” za mene. Ali bilo je toliko očito da uopšte nije bio uživljen u seks, iako je on tvrdio da jeste. U svakom slučaju, sve se svodilo na ono najosnovnije – ponekad je ležao kao krpa i prepustio meni da odradim sav posao. Nakon toga sam se svaki put osećala jadno. I zato sam to prekinula“.

Zene otkrile zasto krisom skidaju burmu, burma
Foto:Shutterstock

„Najgori je bio seks iz dosade koji sam jednom probala, seks u kojem smo se oboje dosađivali i niko od nas nije bio napaljen. Sve je odrađeno mehanički i, iskreno, to mi je bilo čak i pomalo uznemirujuće iskustvo. Pitao me je li mi bilo dobro, ja sam rekla da nije, a on je odgovorio da nije ni njemu. Dogovorili smo da prekinemo u tom trenutku i nikada mi više nije palo napamet da probam seks iz dosade ili seks ako prethodno nisam osećala nikakvo uzbuđenje ni nadraženost“.

„Pre nekoliko godina povezala sam se s mladićem kojeg sam upoznala na Tinderu. Spremao se za ispit pa smo čekali da se toga reši pa da se onda upustimo u intimnu sferu. Dok smo razmenjivali seksi poruke on je zaista obećavao čuda. Jako me privlačio i bila sam zaista uzbuđena. Na kraju je trajao jedva dva minuta…. Pomislila sam da je to možda bilo zbog treme i dala sam u još dve šanse. Nije bila trema“.

Seks, par
Foto: Shutterstock

„Počeo mi je govoriti o tome šta sve mora da uradi idući dan. Da mora da ode u poštu i na pumpu. To je govorio dok je bio na meni. Pitala sam se…zar sam ti toliko dosadna? Poslednja stvar koju sam rekla pre nego što smo ušli u spavaću sobu bilo je ‘zašto ne zagreješ uši između mojih bedara?’ I onda mi on govori o pošti“.

Pročitajte još:

„Taj mladić s kojim sam bila u vezi je samo ležao očekujući da ja odradim sav posao, ni u jednom trenutku nije pokušao da uradi ništa da meni ugodi, a onda bi se posle žalio da mu je seks bio dosadan. Žalio se i na to da ja nisam dovoljno često pokušavala da vodim ljubav s njim dok smo bili u vezi. Ta je veza vrlo brzo završila“.

„Pre dosta vremena spavala sam s jednim muškarcem s kojim sam prvi put izašla i, Bože moj, bio je grozan. Gotovo od prvog trenutka seksa žejela sam da sve bude gotovo, ali ja sam poput dobrog vojnika i ne volim ostavljati posao nedovršen. Kad smo došli u moj stan, počeo me ljubiti na čudan, gotovo histeričan način, nešto između „upravo sam se vratio iz rata” i „štene liže maslac od kikirikija”. Nije došlo do nikakvog krešenda. Ništa. Bilo je to kao da je pokušavao biti strastven, ali sve je delovalo vrlo veštački i isforsirano. Ne mogu da se setim kako je došlo do svlačenja, ali sećam se da sam imala široku majicu koju je on…ostavio na meni. I ja je onda namerno nisam svukla baš da vidim hoće li njemu to uopšte pasti napamet. Nije, naravno. Bila sam napola odevena tokom celog seksa. No, najgori deo svega je bio kad je on, uprkos tome što od mene nije dobio nikakav verbalni niti fizički znak, zaključio da doživljavam orgazam. Dok sam ležala ispod njega, pomirena s tim užasnim seksom, on je počeo vikati ‘Oh Bože, svršavaš, osećam da svršavaš’, što je za mene bila totalna novost, ali eto, barem je neko doživeo nešto“.

Foto:Shutterstock

„Taj je frajer upravo izašao iz desetogodišnjeg braka. Njegova ideja misionarskog položaja bila je da stavi jednu ruku oko mog vrata, legne celom svojom težinom na mene i navali. Tiho. To je bio jedini njegov pokret. Ponekad ga primetim na Reditu i zaista se nadam, za dobrobit njegove nove supruge, da je naučio i neke nove pokrete“.

„Izlazila sam s jednim mladićem tokom cele srednje škole i većeg dela studija. Njegova vizija vođenja ljubavi je bila sporo vođenje ljubavi. Unutra – napolje, i to super sporo, dok mi istovremeno stiska nogu i bulji pravo u moje oči. Nikada nije želeo da proba ništa drugo osim tog sporog misionarskog seksa, a kad bih se ja popela na njega, samo bi se zavalio na leđa i rekao „radi šta god želiš”. Ako bih ja bila gore, on me ne bi niti dotaknuo. Nisam bila dotaknuta nigde, ne bi me uhvatio niti za ruku, a kamoli za nešto drugo. Smatrao je kako su žene nežni cvetići pa bi uvek pričekao desetak sekundi da se prilagodim i onda bi se počeo kretati polaaaaaaaaako“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar