Foto: Preentscreen TikTok/mayachinka

"Jug Srbije, savršena destinacija za recesiju".

Tako glasi naslov viralnog TikTok videa u kojem je jedna turistkinja iz inostranstva sabrala utiske iz Bele Palanke. Najjači su, kako je nagovešteno – cene.

Nije čudno da se stranci iznenađuju cenama, ali i kvalitetom hrane u našoj zemlji, međutim, retko daju ovakve „izveštaje“ s juga Srbije.

Korisnicu TikToka koja se predstavlja kao Maja Akim, smeštaj za dvoje u lokalnom hotelu je koštao 20 evra, a doručak između pet i šest evra i to za troje ljudi – jela se pita sa sirom uz jogurt, a muva u doručku je bila „za džabe“.

@mayachinka South of Serbia, perfect destination for recession #fyp #tiktokserbia #traveltiktok #budgettravel #serbia ♬ Luda Za Tobom - Lepa Brena

Espreso u kafiću plaćali su po evro, a ručak je bio „šopska salata i gulaš od četiri evra“.

Pročitajte još:

„Vešalica za troje-četvoro ljudi, dve salate i pića su manje od 20 evra“, napisala je uz snimak hrane.

„Nije baš jeftino“, komentarišu neki pozivajući je u druge krajeve Srbije da se uveri da su cene svuda takve, dok se drugi pitaju što je fokus na cenama pored toliko lepih stvari koje je mogla da vidi u tom kraju.

„Bila je to kratka poseta od nekoliko sati i to je sve što sam posetila. Mislim da su hrana, te stare prodavnice i bašte/priroda bili prelepi“, objasnila je Maja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)