Dekorisanje hrane - ilustracija
Dekorisanje hrane - ilustracija; Foto: Weyo / Alamy / Alamy / Profimedia

Ništa od zvezdice, ali...

Turistička organizacija Srbije objavila je da je MIŠELIN Gastronomski vodič danas objavio svoju novu selekciju za Srbiju. Drugu godinu za redom, gastronomska ponuda našeg glavnog grada dobija priznanje za svoj kvalitet i raznolikost.

U Mišelin Gastronomskom vodiču za 2023. godinu se našlo ukupno 17 prestoničkih restorana, od kojih Iva New Balkan Cuisine ponovo nosi cenjenu oznaku „Bib Gourmand“. „Bib Gourmand“ priznanje, koje je dobilo ime po zvaničnoj maskoti Mišelin-a po imenu Bibendum, zaslužuju restorani vrhunskog gastronomskog kvaliteta koji nude odličnu vrednost za uloženi novac, prenosi B92.

Pročitajte još:

Beogradski restorani koji su svrstani u kategoriju preporučenih su, kao i prošle godine, Salon 1905, Gušti mora, JaM, Enso, Homa, Magellan, The Square, Legat 1903, Ebisu, Comunale Cafè e Cucina, Mezestoran Dvorište, Langouste i Bela Reka – pogledajte po kojim jelima su poznati beogradski restorani iz Mišelin vodiča.

Novi preporučeni restorani su Metropolitan Grill u hotelu Hyatt Regency, Skylounge u hotelu Hilton i Twenty Two u hotelu Metropol Palace.

*

*

***

Bonus video: Zaslužuje li pečenje Mišelin zvezdu?

Komentari

Svi komentari (0)