Moram da priznam da je često tako bilo. Kada sam počeo da pišem pesme, hteo sam da budu nešto posebno, da najbolje odražavaju ono što mislim i osećam. Često je izgledalo kao da skačem naglavačke. Nikada nisam bio na liniji konformista. Dakle - da, idem glavom kroz zid, ali bez kacige. Ovim rečima je Zoran Predin, frontmen grupe "Lačni Franz" prokomentarisao u jutarnjem programu NOVA S svoju knjigu "Glavom kroz zid".

Zoran Predin se u jutarnji program „Probudi se“ uključio uživo iz Maribora.

„Najviše me nervira to što nisam slobodan da mogu da nastupam i putujem, i da sam odlučujem  gde ću i kada i kako dako dalje. Taj nedostatak slobode je grozan“, rekao je Predin.

Druga stvar je, navodi, što se u isto vreme dok smo zatvoreni zbog koronavirusa, dešavaju neke promene za koje smatra da – nisu dobre.

„Tu mislim da nas društvo pokušava odgojiti da budemo još poslušniji… Da nam, kroz ove mere, dodatno padne moral. Mislim da ćemo se ipak nekako na kraju izvući i ponovo vratiti u stanje u kojem smo bili…“, rekao je Zoran Predin.

Dodaje da je – radoznao čovek.

„Intersuje me mnogo različitih stvari. Čitam i gledam filmove , pratim sport, upoznajem nove ljude, tako da sam u tom smislu aktivan. To je dobra receptura, da na takav način ostaneš mlad“, poručio je Predin.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar