Robert Dauni Džunior, Ema Stoun, Kilijan Marfi Foto: Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

I posle dobijenog Oskara postoji život, te kada se slegne prašina nakon ceremonije i ugase reflektori, slavni glumci se vraćaju ispred kamere sledećih projekata, jer, šou mora da se nastavi…

Ema Stoun, Kilijan Marfi, Robert Dauni Džunior ostavili su svog Oskara da sija u vitrini i prionuli na posao. A evo gde ćemo ih sledeće gledati…

Ema Stoun

Ema Stoun Foto:Tanjug/AP Photo/John Locher

Ema je za ulogu u “Jadnim stvorenjima” dobila Oskara za najbolju glumicu, a njen sledeći projekat biće nastavak saradnje sa rediteljem Jorgosom Lantimosom s kojim je radila i u prethodnoj “Miljenici”. U pitanju je film “Kinds of Kindness”, a do sada je objavljen samo deo ekipe koja uključuje Džesija Plemonsa i Vilijama Defoa.

Kilijan Marfi

Kilijan Marfi, zvezda „Openhajmera“ imao je uspešnu sezonu nagrada u kojoj je osvojio – baš sve. Sledeći projekat u kojem ga publika gleda je istorijska drama Tima Milantsa „Small Things Like These“, koja je debitovala u februaru na Berlinskom filmskom festivalu.

Emili Blant

Kilijanova koleginica iz “Openhajmera” igraće sa Rajanom Goslingom u filmu Dejvida Liča „The Fall Guy“, čiju je premijeru „Universal“ najavio za 3. maj. Dve nedelje nakon toga, glas Emili Blant čuće se u “IF” koji potpisuje “Paramaunt”.

Emili Blant Foto: Wiktor Szymanowicz / AFP / Profimedia

Bredli Kuper

Reditelj, scenarista i zvezda filma „Maestro“, nažalost najveći gubitnik Oskara, ponovo će režirati i naći se u glavnoj ulozi u filmu “Is This Thing On?” čije snimanje počinje na jesen.

Robert De Niro

Nakon uloge u Skorsezeovom filmu “Ubistva pod cvetnim mesecom”, De Niro glumi u ostvarenju Tonija Goldvina “Ezra”, koji stiže u maju, kao i u Netfliksovoj seriji “Zero day”, te filmu “Alto Knights”.

Bredli Kuper Foto:Avalon.red / Avalon / Profimedia

Robert Dauni Džunior

Dauni Džunior može da se pohvali svojim prvim Oskarom, a publika ga jedva čeka u HBO seriji “The simpatizer” koja se premijerno prikazuje u aprilu i već je privukla pažnju.

Rajan Gosling

Nakon spektakularnog nastupa na ceremoniji dodele Oskara kada je poput Merilinke izveo “I’m just Ken” iz filma “Barbi” mnogi Goslingu predviđaju transfer u muziku. Ali do tada, glumi sa Emili Blant u filmu Dejvida Liča “The Fall Guy”.

Keri Maligan

Nakon “Maestra”, Keri gledamo sa Adamom Sendlerom u Netfliksovom filmu “Spaceman” koji je premijerno prikazan 1. marta, a snimila je i komediju “One for the Money”.

Keri Maligan sa mužem Markusom Mamfordom Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Bonus video: Oskar – Ema Stoun 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar