Nataleé Foto: Darko Dasic/Promo

Nakon četiri godine vrednog rada iz kog se rodio album prvenac pod nazivom “Osvesti se”, tokom kojih ste imali prilike da slušate devet autentičnih numera, kako na stiming platformama, tako i na mnogobrojnim svirkama širom Srbije, konačno je došao red za veliki beogradski koncert Nataleé u Domu omladine Beograda: 12. maja od 21 sat u sali Amerikana, saopštio je organizator.

Biće to simbolični završetak ciklusa kojim se bend oprašta od nečeg starog i ide u susret novim singlovima sa budućeg drugog albuma. Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu predvođenom talentovanom Natalijom Rajković. Gostujući bend na koncertu biće Toxirro iz Niša, čija je pevačica Tamara Stojanović.

Beogradski sastav Nataleé nastao je u decembru 2018. godine. Svoju muzičku karijeru, Natalija Rajković, započela je kao kantautorka što se vremenom razvilo u složeni sastav koji daje eklektičnu fuziju žičanih instrumenata, modernog bita i bras sekcije.

Bend je za kratko vreme, nakon objavljenog snimka live verzije pesme “Brat” u “Sofar” produkciji zadobio neočekivano mnogo simpatija publike, što je muzičke saradnike i prijatelje inspirisalo da nastave sa daljim radom.

Nataleé Foto: Tanja Burovic/Promo

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1.200 RSD. Redovna cena ulaznica iznosiće 1.500 RSD.

Bonus video: Buč Kesidi: Najave koncert, padne im sajt

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar