Predstava Lorencačo, Foto:Nenad Petrović

Za dva izvođenja mjuzikla „Mamma Mia“ Pozorišta na Terzijama, 25. i 26. juna, na stadionu „Tašmajdan“, u okviru Beogradske letnje scene, prodato je 1.600 ulaznica, a veliko interesovanje publike vlada i za predstavu „Lorencačo“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta, te je za izvođenje 5. jula prodato 700 ulaznica, a za 6. jul 550 karata.

Za predstavu „Večera budala“ Zvezdara teatra, koji je u prodaju pustio dodatnih 200 ulaznica za dva izvođenja, u prodaji je ostalo još 68 ulaznica za 12. jul i tri za 11. jul.

Atelje 212 je za predstavu „Art“, koja je na repertoaru 3. i 4. jula, prodao po 130 karata, a u tom pozorištu za portal Nova.rs kažu da imaju i oko 50 rezervacija za svaki termin.

Više od 200 ulaznica prodato je za predstavu „Trpele“ Beogradskog dramskog pozorišta, koja je na repertoaru Beogradske letnje scene 27. i 28. juna, a direktor Jug Radivojević očekuje da će prodati 700 karata.

Za sve večernje predstave, koje počinju u 21 čas, karte koštaju 500 dinara, a za dečije predstave, koje će se održavati od 18 časova, cena karte je 250 dinara.

Ulaznice se prodaju na bagajnama matičnih pozorišta, elektronskim putem, preko zvaničnih internet stranica svih pozorišta, kao i na blagajni „Tašmajdana“, koja je otvorena radnim danima od 11 do 19 časova i vikendom od 11 do 15 sati.

Kako je naš portal prvi najavio, mjuziklom “Mamma mia” 25. juna biće otvorena letnja pozorišna scena na „Tašmajdanu“.

Beogradska letnja scena,Foto: Beograd.rs

Beogradska letnja scena obuhvatiće do 20. jula više od 40 izvođenja predstava institucionalnih pozorišta i nezavisnih produkcija.

Pored beogradskih teatara, učestvovaće Narodno pozorište Beograd, Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada i Narodno pozorište iz Prištine sa sedištem u Gračanici.

Kompletan program možete da pogledate ovde.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar