Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Šarene narukvice, osmesi, i đuskanje uz dobru muziku - znaci su da je konačno došlo vreme za još jedan Tuborg love fest u Vrnjačkoj banji.

Tuborg Love fest počeo je već od podneva kada su otvorena vrata H2O stejdža na bazenu, a za DJ pultom smenjivali su se Sandra Krekic B2B, Amilo, 70GI B2B Gerun B2B Benjamin.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Uz dobar bit, hladno piće i bazen žurka je mogla da počne!

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Đuskalo se i u vodi i uživalo na ležaljkama kako bi se što bolje napunile baterije za ono što nas čeka večeras – na Fire binu penju se švedski di-džej i prodicent Adam Beyer (01.00h) i legendarni dvojac Pan-Pot (03.00h). Ove večeri nastupaju i DJ Shlomo, kao i Len Faki. Domaća podrška prve noći biće Ilija Đoković.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Svi posetioci imaće jedinstvenu priliku da na najvećem do sada ekranu Fire bine isprate utakmicu između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država i bodre i podrže naše košarkaše. Kapije festivala biće otvorene već od 20.30h.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima večeras su Call Super, Pangea, Koboyo i DJ Nobu. Uz njih nastupiće i naša legenda Dejan Milićević, kao i Doo i Danilo Kaš.

Tuborg Lovefest Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Carlsberg Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri prve večeri biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa i Basswell. Uz njih će nastupiti i Rigid, Ledeni, David Mijatović, Ivv.Lmtd i Micyvid, Endzi, Kluzo, Tarens i Djanza.

Na najmanjoj bini na svetu 99 Stage, prve večeri dolazi Roman Flugel. Neizostavna figura svetske elektronske muzičke scene aktivan je već više od 20 godina, što ga čini jednim od najuticajnijih DJ-eva i producenata u industriji. Uz njega će nastupiti i Anya, IDQ, Nebs Jack, Alex Bojović, Mekhu, Machado i Luka Čikić.

Festival će trajati do 10. avgusta, a tokom tri dana, nastupiće više od 100 izvođača na čak pet muzičkih bina.

Bonus video: Love fest

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar