Kombank dvorana/Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Nastupi bendova "Artan Lili", "Kanda Kodža i Nebojša", "Neno Belan & Fiumens" i "Čovek bez sluha", najavljeni za novembar u beogradskoj Kombank dvorani, odloženi su za mart 2021. godine, zbog pogoršane situacije sa pandemijom koronavirusa, saopštili su organizatori iz koncertne agencije "Long Play".

Brojni nastupi u Beogradu i Srbiji, kao i tri nedavna, uspešna koncerta Amire Medunjanin u Kombank dvorani, upućivali su na to da postoji realna mogućnost organizovanja muzičkih događaja tokom ove jeseni, uz poštovanje zdravstvenih preporuka, međutim zbog globalnog porasta broja zaraženih virusom Kovid-19, ova promoterska kuća odlučila je da odloži svirke ovih sastava u Kombank dvorani.

„U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. Stoga, smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera“, navodi se u saopštenju promoterske agencije „Long Play“ i dodaje da im nije preostajalo ništa drugo do da koncerte grupe „Artan Lili“, koji  je bio zakazan za 6. novembar, „Kande Kodže i Nebojše“ dan kasnije, dva nastupa Nena Belana i „Fiumensa“, koji su bili planirani za 10. i 11. novembar, i benda „Čovek bez sluha“ (25. novembar) odlože za mart 2021. godine u Kombank dvorani.

Nove datumi koncerata biće saopšteni uskoro, a sve kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Publici je ostavljena mogućnost za povraćaj novca za karte, koji počinje 4. novembra.

Za razliku od ovih nastupa, koncert „Yu grupe“, planiran za 29. novembar, za sada, nije odložen.

„Imajući u vidu značaj održavanja koncerta `Yu grupe`, s obzirom da se 29. novembra navršava 50 godina od osnivanja našeg najdugovečnijeg benda nastojimo da nađemo odgovarajući način da ovaj značajan događaj bude ipak održan“, saopštio je „Long Play“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar