Električni orgazam Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Koncert Električnog orgazma, kojim ovaj bend obeležava 40 godina rada, zakazan je u Beogradu za 29. oktobar u Kombank dvorani. Ulaznice za martovski nastup otkazan zbog pandemije koronavirisa važiće i u novom terminu, a mogu i da se vrate, saopštili su organizatori.

„Braćo i sestre, zbog zdravstvene situacije na planeti bili smo prinuđeni da pomerimo datume cele turneje ’40 godina Orgazma’, pa tako i beogradski koncert. Novi datum je 29. oktobar. Jako se radujemo tom koncertu i druženju sa vama. Živeo rokenrol“, poručio je Srđan Gojković Gile, frotmen benda.

Da je sve bilo kako je planirano, Električni orgazam već bi bio na velikoj regionalnoj turneji, bend bi svirkama pred publikom obeležavao 40 godina rada, ali su, kako je Gile ranije ispričao za portal Nova.rs, već prvog dana morali da otkažu turneju zbog širenja koronavirusa.

Organizatori velikog koncerta u Kombank dvorani poručili su da ulaznice kupljene za 19. mart važe i 29. oktobra, ali ako nekome ne odgovara novi datum, mogu da ih vrate na mestima na kojima su kupljene, uz refundaciju novca. Međutim, blagajne Kombank dvorane i Ticket visiona neće raditi do daljeg zbog mera vanrednog stanja, pa će to biti moguće tek po otvaranju prodajnih mesta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar