"Beše jednom" na repertoaru Kombank dvorane, Foto: Promo

Domaći hit film "Vikend s ćaletom", pretpremijera fantazije "Beše jednom", "Čudesna žena 1984" i "Fantastični povratak u Oz" samo su neki od filmova koji se mogu pogledati tokom novogodišnjih praznika, od danas do nedelje, 3. januara u Kombank dvorani i bioskopu Cine Grand Rakovica, u terminima od 10 do 21 sat, saopštila je distributerska kuća Megakom film.

Na repertoaru oba bioskopa prikazuje se već drugi mesec domaći filmski hit „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića koji je do sada videlo više od 50. 000 gledalaca, podsećaju iz Megakom filma.

Tokom vikenda pretpremijerno će biti predstavljena i avanturistička bajkovita fantazija „Beše jednom“ Brende Čepmen, sa Andželinom Džoli – o nastanku avantura Petra Pana i Alise u zemlji čuda.

Istovremeno, ljubitelji fantastične akcije i strip heroja, moći će da uživaju i u nastavku filma iz 2017. godine – „Čudesna žena 1984“ sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, u režiji Peti Dženkins, koja je te godine sa prvim delom ostvarila izuzetan profit na blagajnama širom sveta.

Takođe, tradicija porodične filmske zabave se nastavlja i u Novoj godini, pa će tako najmlađi u subotu i nedelju, 2. i 3. januara moći da uživaju „Porodičnom vikendu“, ovoga puta uz najnoviju animiranu avanturu „Fantastični povratak u OZ“.

Na repetoaru bioskopa će biti i igrani film „Lesi se vraća kući“, ali i drugi hitovi za decu.

Bioskopi neometano nastavljaju rad i tokom novogodišnjih praznika, a zbog veoma odgovornog ponašanja zaposlenih i publike, svrstani su u red najsigurnijih prostora zabave u doba pandemije, zaključuje se u saopštenju ove distributerske kuće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar