Foto:promo/beogradski festival/Aleksandar Nalbantjan

Nakon filmskog programa, časova umetničke igre u osnovnim školama, izložbe fotografija, ali i nastupa Kompanije Silvije Gribaudi iz Venecije, Karavan igre se nastavlja u ponedeljak u Gornjem Milanovcu, saopštili su organizatori iz Nacionalne fondacije za igru.

Nastup prvaka i solista beogradskog Baleta, kao i učenika Baletske škole Nacionalne fondacije za igru, na programu je u ponedeljak 23. novembra, sa početkom u 19 časova u Domu kulture u Gornjem Milanovcu.

Na programu su varijacije iz baleta „Labudovo jezero“, „Don Kihot“, „Krcko Oraščić“, „Uspavana lepotica“, „Žizela“…

Publika će, kako su saopštili organizatori, biti u prilici da pogleda i komad koji je Nacionalnoj fondaciji za igru poklonio čuveni izraelski koreograf Icik Galili.

Karavan igre Foto:promo/beogradski festival

Pored Teodore Spasić, Tatjane Tatić, Jovana Veselinovića i Jovice Begojeva, u Gornjem Milanovcu će nastupiti mladi igrači, bivši i sadašnji učenici Baletske škole Nacionalne fondacije za igru, a balet majstori i pedagozi koji potpisuju baletsko veče su Ivet Rodrigez, Marija Janković i Jovan Veselinović.

Programe Karavana igre, koji se odvija u gotovo 30 srpskih gradova, omogućila je Fondacija Art Mentor iz Lucerna, navodi se u saopštenju Nacionalne fondacije za igru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare