Isidora Simijonović na snimanju "Vremena zla" Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Igram jednu devojku koja prolazi jedan veoma uzbudljiv i težak put. Kao i svi likovi u ovoj seriji. Smeštena je u jedno teško vreme, kako i sam naziv kaže", govori za Nova.rs glumica Isidora Simijonović, koja u seriji "Vreme zla" tumači lik Nađe Luković.

U Beogradu je započeto snimanje serije „Vreme zla“ po istoimenoj trilogiji romana Dobrice Ćosića. Serija od 15 epizoda, čiji kreator je glumac Goran Šušljik, snima se u produkciji kompanije „United Media“, a portal Nova.rs je ekskluzivno prisustvovao snimanju prvih kadrova.

Glumica Isidora Simijonović, imala je prvu otvarajuću scenu na setu, zajedno sa svojom koleginicom Nadom Šargin. Govoreći za Nova.rs, istakla je da serija ima jako puno sličnosti sa romanima Dobrice Ćosića, koji su poslužili kao osnova za scenario, koji je napisala Sanja Savić Milosavljević.

PROČITAJTE JOŠ

„Ima sličnosti. Svaka čast ljudima koji su adaptirali to u scenario, jer je to komplikovan i kompleksan posao. Prati jedan dugačak period sa mnogo likova i događaja. To je, verujem, bio komplikovan konstrukt. Čitala sam scenario, pa roman, pa scenario. Drugi put sam bila oduševljena poslom adaptacije“, rekla je ona i dodala:

„Utisci su lepi, još uvek vlada uzbuđenje početka. Kiša nam je malo smetala, ali smo završili prvu scenu. Nada Šargin i ja smo imale prvu scenu i drago mi je što je tako. Igram jednu devojku koja prolazi jedan veoma uzbudljiv i težak put. Kao i svi likovi u ovoj seriji. Smeštena je u jedno teško vreme, kako i sam naziv kaže. Likovi prolaze kroz strašne okolnosti i moraju da donesu strašne odluke. Ona je jako mlada, to nije uopšte lako. Donosi neke kobne odluke, ne zato što je tako htela, nego jer je mislila da je tako najbolje“, rekla je ona kroz smeh.

Ceo razgovor sa Isidorom Simijonović možete pogledati u videu na početku teksta, a u nastavku i video sa prvog dana snimanja.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare