Glumci Goran Bogdan i Mario Knezović trenutno su na moru, u Vrsaru gde snimaju film, ali su jednu pauzu na setu iskoristili da uzmu gitaru, zasviraju i zapevaju pesmu "Čovjek zvani činjenica". I tako su na neobičan način pozvali sve na koncert benda Zoster koji će biti održan u Botaničkoj bašti "Jevremovac" 15. juna.

Bend iz BiH Zoster će se, zarad koncerta u „Jevremovcu“, posle nekoliko meseci ponovo vratiti u Beograd, saopštili su organizatori iz kuće Long Play. Na nastupu će promovisati poslednji, peti studijski album „Najgori“, s kog su se izdvojile numere „Čovjek zvani činjenica“, „Kuda idu svi ti ljudi“, „Mozak na pašnjak“, „Čovjek želi da je ptica“, „Najgori“. Na beogradskom koncertu neće izostaviti ni starije hitove.

– Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo – kaže, uoči koncerta 15. juna, pevač i vođa grupe Mario Knezović.

Ulaznice za koncert Zostera 15. juna u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ mogu se nabaviti putem prodajne mreže Tickets, dodaje se u saopštenju kuće Long Play, a podsetimo Knezović je pre gotovo 24 godine osnovao ovaj bend.

Iako sve više snima popularnom glumcu muzika je, kako je priznao svojevremeno za Nova.rs, primarna stvar:

– Tu sam car, jer sve je u mojim rukama – i reditelj sam, i glumac, i scenarista. Gluma mi je neka vrsta dodate vrednosti. Nemam pritisak da idem iz uloge u ulogu, jer muzika je uvek tu!

Bonus video: Narodno pozorište Sarajevo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar