Opersko gala vece soprana Marije Guljegine u okviru programa 52. Bemusa, Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ nr

Koncerti Nomus kvinteta i tenora Hozea Kure, koji su bili planirani na ovogodišnjem BEMUS-u, otkazani su zbog nepovoljne epidemiološke situacije, saopštili su organizatori 52. Beogradskih muzičkih svečanosti, CEBEF.

Nastup velikog argentinskog tenora Hozea Kure, koji je trebalo da bude održan 12. novembra u Kolarčevoj zadužbini, pomera se na početak 2021. godine, zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije u svetu, navodi se u saopštenju organizatora BEMUS-a.

Nastup slavnog Argentinca trebalo je da se održi, uz učešće Orkestra Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i renomiranih gostiju: dirigenta Konstantina Orbelijana, soprana Marije Jelić i baritona Konstantina Ritela-Kobilijanskog.

Ulaznice kupljene za ovaj koncert važe i za novi datum održavanja koncerta, koji će biti uskoro objavljen. Moguć je i povraćaj novca ili zamena za druge programe u okviru ovogodišnjeg Bemusa, na blagajni Kolarca.

Iz istog razloga otkazuje se i koncert NOMUS kvinteta, koji je trebalo da se održi 9. novembra u Kolarčevoj zadužbini. Kupljene ulaznice mogu da se vrate ili zamene na blagajni Kolarca, saopštio je CEBEF.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar