„Prevareni“ birač: „Neću da glasam, neko je dobio 5.000, a ja samo 3.000“

Izbori 2022 03. apr 202216:48 > 17:03
Podeli:
Foto: Twitter/Patogeni puding

Da se praksa potkupljivanja nastavila i ove godine potvrđuje slučaj glasača iz Apatina koji je javno priznao da je dobio novac da bi glasao. Istini za volju, on se požalio da neće da glasa jer je dobio samo 3.000 dinara, dok su drugi 5.000 dinara.

Nakon što su napadnuti Pavle Grbović i Jelena Stupljanin, a na više biračkih mesta su uočene brojne nepravilnosti uključujući i paralelne iz spiskove, iz Apatina stiže hit situacija.

Jedan od meštana javno je priznao da je dobio novac da glasa, ali iz njegovog obraćanja čuje se da je bio vidno nezadovoljan jer mu je obećano da će dobiti 5.000, a ne samo 3.000 dinara.

"Neću da glasam za nikog i gotovo. Dobio sam samo 3.000 da glasam, a evo čovek je dobio 5.000 dinara. Neću da glasam, to je prevara. Oni sebi guraju novac u džep, a ja sam dobio 3.000 samo. Mirko Ostojić je rekao 5.000 da se daje", rekao je jedan meštanin Apatina koji očigledno nije onim što je dogovoreno.

U Jajincima SNS zaključao Mesnu zajednicu 

Na izborima u Jajincima pripadnici SNS zaključili su zgradu Mesne zajednice, a deo građana sumnja da se unutra dešavaju malverzacije sa glasovima.

Jedan od njih pokušao je da uđe u prostoriju, ali su ga oni odgurali i zabranili da uđe u kancelarije, iako je on zapretio da će pozvati policiju.

Sve informacije vezane za izbore pratite na live blogu Nova.rs.

Bonus video: Pavle Grbović - vanredna konferencija za medije

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar