Evropsko prvenstvo je ušlo u samu završnicu, a osam timova će odlučiti ko će biti novi prvak Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

Neke od najvećih zvezda svetskog fudbala su ranije morali da spakuju kofere i završe sa EURO 2020, ali je ostalo još mnogo asova koji će se boriti do samog kraja.

Kada je u pitanju najboljih jedanaest igrača među onima koji su ostali na prvenstvu, eminentni sajt „Hu skored“, izbacio je listu onih koji su do sada najviše pokazali, a da su još uvek u igri.

Po tri igrača dolazi iz Italije i Belgije, dve selekcije koje će u međusobnom okršaju odlučiti jednog putinika u polufinale. Dvojica su iz Danske, jedan iz Češke, jedan iz Španije i jedan iz Engleske. U idelanom timu nema nijedan član Švajcarske i Ukrajine.

Zanimljivo je da su sva trojica Italijana iz veznog reda. Lokateli, Verati i Žoržinjo su statistički briljirali, a teško je bilo ranije zamisliti idealan tim bez nekog iz granitne odbrane Italije.

Idealnih jedanaest prvenstva koji su još u igri izgleda ovako:

Kurtoa (Belgija) – Mele (Danska), Kristensen (Danska), Stouns (Engleska), Apilikueta (Španija) – Verati (Italija), Žoržinjo (Italija), Lokateli (Italija) – Šik (Češka) De Brujne (Belgija), Lukaku (Belgija).

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar