GUBITNIK DANA Jilmaz promašio nemoguće sa pet metara

Podeli:

Fudbaleri Turske za nešto više od 180 minuta fudbala na Evropskom prvenstvu nisu postigli ni pogodak, a 35-godišnji Burak Jilmaz će dugo po glavi vrteti promašaj protiv Velsa (0:2).

PROČITAJTE JOŠ

Turski napadač je u dresu Lila, novog šampiona Francuske, u prethodnoj sezoni postigao 18 golova i upisao još pet asistencija, ali se protiv Velšana dobrano obrukao.

Ovaj 35-godišnjak će se živo sećati tog 55. minuta kada je nakon kornera lopta stigla do njega na pet metara od gola.

Brzopleto je reagovao i pokušao iz prve, akrobatski da završi ovu akciju, pa je poslao loptu visoko preko prečke. U tom trenutku na metar od njega nije bilo nikoga, pa je mogao da se namesti bolje, pa čak i da primi loptu pre udarca.

Navijači Turske su ostali u šoku nakon ovog promašaja.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

U nekoj drugoj situaciji ovaj promašaj ne bi toliko boleo navijače da Turska nema ozbiljnih problema sa realizacijom.

Ova reprezentacija nije i dalje postigla gol na prvenstvu, a istovremeno je odbrana kapitulirala već pet puta (0:2 protiv Velsa, 0:3 protiv Italije), pa je teško naslutiti scenario po kom bi mogla u sledeću rundu takmičenja, čak i sa pobedom u poslednjem kolu protiv Švajcarske (20. juna, 18.00).

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar