Vožnja sa Tinom i Nebojšom: Ko je kriv što saobraćaj stane po kiši?

Auto 31. okt. 202120:56
Podeli:

Šta se desi vozačima kada počne da pada kiša, da li dolazi do kakve masovne amnezije pa se većina ponaša kao da je zaboravila da vozi? U prvoj epizodi nove automobilske emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom" na Nova.rs portalu bavimo se ovim fenomenom. Osim toga, Tina testira novi i funky krosover Opel Mokku, a Nebojša vas vodi na najzanimljiviji automobilski događaj u Srbiji. Uživajte u kratkoj, ali zabavnoj prvoj epizodi!

Pogledajte još:

Od danas ćete svake druge nedelje u 21 h imati priliku da na našem portalu pratite novu automobilsku emisiju „Vožnja sa Tinom i Nebojšom“. Autori su dugogodišnji specijalizovani automobilski novinari i test-vozači koji će se u kratkim epizodama truditi da vas zabave, ali i da vas upoznaju sa novitetima iz sveta automobila na profesionalan način.

Više o tome ko su Tina Vujanović i Nebojša Lindić, saznajte ovde.

U prvoj epizodi autori su izneli svoje mišljenje o fenomenu koji se dešava u saobraćaju kada na prve kapi kiše sve doslovno stane, a vi nam pišite šta vi mislite koji su razlozi ove neobične pojave.

Na testu smo imali novu Opel Mokku, pa vas upoznajemo sa vrlinama, ali i manama ovog kompaktnog gradskog krosovera, uzevši u obrzir šta nudi, koliko troši i koliko košta.

Bili smo i na „Cars and Coffee“ događaju koji je definitivno jedna od najboljih automobilskih manifestacija u Srbiji, a u okviru koje je na jednom mestu bilo više od 100 nesvakidašnjih automobila. Pogledajte koji modeli su se tamo našli, a koje svakako ne viđamo svaki dan na ulicama.

Prvu epizodu pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Bonus video: Vozili smo aktuelne Porsche modele po Srbiji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar