U nedelju 31. oktobra u 21h na našem portalu imaćete priliku da pogledate prvu epizodu nove auto emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom". Tina Vujanović i Nebojša Lindić su dugogodišnji automobilski novinari sa bogatim iskustvom iza sebe, a sa vama će deliti najzanimljivije novosti iz sveta automobila, ali i vozačke priče, dok će redovno raditi i testove novih modela kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Svi koji volite automobile i vožnju budite na našem portalu u nedelju u 21h, a svake druge nedelje u isto vreme moći ćete da pratite priče i testove našeg auto tandema.

Tina Vujanović, urednica rubrike Auto na našem portalu, skoro 15 godina se bavi automobilskim novinarstvom i testiranjem automobila. Prvo je radila u štampanim medijima, poput revije „SAT Plus“, a bila je i prva žena ikada na poziciji glavne i odgovorne urednice licencnog izdanja poznatog nemačkog automobilskog magazina „Auto Bild“. Potom je iskustvo sticala i u automobilskim TV emisijama, a bila je i član žirija za izbor „Automobila godine“ u Srbiji.

Osim kao poznavalac automobila i automobilskog tržišta, poznata je i po tome što je strastveni ljubitelj vožnje i trka, a iza sebe ima i brojne diplome koje je stekla u inostranim školama sportske i terenske vožnje poput: BMW, Porsche, Continental, Mercedes-Benz itd.

Nebojša Lindić, zamenik urednice Auto rubrike na portalu Nova.rs, takođe iza sebe ima bogato iskustvo kao specijalizovani automobilski novinar, sa većim fokusom na TV izdanja. Više od šest godina bio je zadužen za sadržaj i produkciju automobilske emisije „Car Fashion“, a potom je svoje znanje proširio i radom za automobilsku emisiju „Auto“. Bio je organizator i član žirija za izbor „Automobila godine“ u Srbiji, a jedan je od naših velikih poznavalaca automobila i tržišta uopšte.

Nebojša je veliki zaljubljenik u sve na četiri točka, a za sebe kaže da je od malena „napaćeni navijač Ferrarija“. Toliko voli automobile da je i danas sposoban da satima gleda Nascar trke i beskonačno skretanje ulevo.

Tina i Nebojša će novu automobilsku emisiju voditi na jedan opušten i zabavan način, istovremeno obezbeđujući profesionalizam u radu na koji su oni koji ih prate od ranije i navikli. Oboje su pravi „petrolheadi“, pa emocija neće nedostajati.

Nova emisija „Vožnja sa Tinom i Nebojšom“ će biti kratke forme, sa različitim prilozima: od vozačkih nedoumica, preko testova automobila, saveta, beleženja važnih događaja, do ludih vožnji iz Srbije i inostranstva.

Emitovaće se svake druge nedelje u 21h na Nova.rs. U videu na početku ovog teksta pogledajte kratku najavu prve epizode.

Bonus video: Pogledajte koji novi BMW smo testirali u Nemačkoj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare