Podeli:
volkswagen
Foto: Promo

Nemački proizvođač otkrio je prve slike i detalje svog noviteta. Reč je o mini-kamperu baziranom na platformi modela “caddy”, a naslednik je simpatičnog izdanja “caddy beach”. Najzanimljiviji detalj je potpuno novi koncept kreveta, koji sada pruža otvoren pogled na nebo.

Vozilo za putovanja koje je ujedno i smeštaj jeste koncept koji već decenijama unazad vrlo dobro funkcioniše u zapadnoj Evropi. Kako je krenulo sa 2020. godinom, menjanjem navika u vezi godišnjih odmora, a pogotovo sa paprenim cenama smeštaja, ovakav vid prevoza i noćenja u jednom, bio bi idealan i za naše uslove.

volkswagen
Foto: Promo

U fokusu novog mini-kampera iz Folksvagena je komfor i praktičnost koja je krucijalna tokom putovanja. Namenjen putnicima koji žele maksimalnu fleksibilnost svog vozila, novi mini-kamper je spreman na svaku avanturu. Nudi pametno spakovane kamperske stolice i sto, brojne mobilne odeljke za stvari, ostave za sitnice velikih zapremina u kabini i opciju zatamnjivanja stakala zarad privatnosti.

Pročitajte još:

Romantični detalj krije se u udobnom krevetu dugačkom skoro dva metra, odakle se tokom noći pruža pogled na zvezde kroz veliki 1,4 m 3 panoramski krov. Za one koji vole da spavaju u potpunom mraku ili žele da izbegnu da ih budi jutarnje sunce, mogu da zatamne sva stakla,
uključujući i panoramu. Osim ovih praktičnih stvari, mini-kamper je opremljen i svim asistencijama potrebnih vozaču tokom putovanja – “travel assist” pomaže tokom dugih vožnji, a tu je i “trailer assist” sistem koji olakšava manevrisanje sa prikolicom kada se vozi “u rikverc».

volkswagen
Foto: Promo

Za novi ”caddy” spremni su unapređeni i čistiji TDI agregati od 75 i 122 KS, a u ponudi će biti i benzinski TSI sa 116 KS. Svetska premijera novog kompaktnog kampera očekuje se početkom septembra.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar