Stigao BMW M4 u verziji bez krova i bez pogona pozadi

Auto 26. maj. 202110:17
Podeli:
Foto:promo NetCarShow

BMW M gama nastavlja da raste, pa novi M4 u Competition izdanju sada je dobio i kabriolet verziju, koja je lakša i snažnija od svog prethodnika. Novi M4 bez krova raspolaže sa 510 KS i 650 Nm, a neće se nuditi sa pogonom pozadi, već isključivo sa xDrive, odnosno pogonom na svim točkovima.

Baziran na nedavno predstavljenom M4 Competition M xDrive modelu, nova M verzija, umesto tvrdog krova koristi platneni, što je donelo uštedu na masi od 40%. Uz to, može se otvoriti ili zatvoriti za 18 sekundi pri brzini od oko 50 km/h.

Foto:promo NetCarShow

Pročitajte još:

BMW ne planira da uvodi verziju sa pogonom pozadi, pa je zbog xDrive pogona i cena viša, te startuje sa oko 90.000 evra.

Novi BMW M4 Convertible koristi poznati trolitarski redni šestocilindarski motor od 510 KS, a do 100 km/h ubrzava za 3,7 sekundi, dok je najveća brzina limitirana na 250 km/h.

Foto:promo NetCarShow

U kabini ima mesta za četvoro putnika, sedišta su sportska i grejana u standardu, ali su dostupne i karbonske kadice. Zbog platnenog krova u prtljažniku ima 80 litara više od prethodnika sa tvrdim krovom, pa je zapremina 300 litara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar