Reciklažom ili zamenom starog vozila do jeftinijeg “500 L”

Auto 19. okt. 202016:21
Podeli:
Foto: Fiat/Promo

Kompanija FCA Srbija, zbog velikog odziva, nastavlja kampanju Fiat Restart, tokom koje su u prethodnih mesec dana građanima Srbije omogućene ekonomske pogodnosti za kupovinu novog vozila pri recikliranju automobila i zamene starog za novo “fiat” vozilo. Dobra vest je što se povoljniji uslovi kupovine mogu iskoristiti i za druge brendove FCA Grupe, poput “jeep” i “alfa romeo” modela.

Kako je ranije bilo navedeno, kampanja Fiat Restart je trebalo da traje do 15. oktobra, međutim, akcija da se pri kupovini “fiata 500 L” ostvari zanačajn popust se nastavlja.
Naime, svako ko u narednom periodu kupi domaći “fiat 500 L”, koji se proizvodi u Kragujevcu, uz recikliranje starog ili zamenom polovnog automobila, dobija popust i od 2.200 evra.

Foto: Promo

Za samo mesec dana trajanja akcije građani su svojom odlukom da stari automobil zamene novim, ponovo iskazali interesovanje za ovaj vid kupovine i sa kompanijom FCA Srbija doprineli da se od početka ovog vida prodaje do danas reciklira više od 14.000 vozila.

Potencijal je mnogo veći, reklo bi se, naročito kada se u obzir uzme da sledeće godine na snagu stupaju nove strože mere koje se tiču izduvnih gasova.

Saznajte još:

Bez obzira na naziv kampanje “Fiat Restart”, posebna ponuda nije ograničena samo na brend Fiat, već i na ostale modele FCA Grupe. Zamena po principu “staro za novo” moguća je i za “fiat professional”, “jeep”, kao i “alfa romeo” modele.

Podsetimo da to, u slučaju “fiat 500 L” verzije sa “cross” paketom opreme, znači da umesto za 14.190, novi “500 L cross” može da se pazari za 11.990 evra.

Foto: Promo

Verzija “cross” obuhvata automatski-klima-uređaj, 7-inčni multimedijalni sistem “Uconnect”, LED svetla, aluminijumske felne od 16 inča, automatsko kočenje u slučaju potrebe, zadnje parking senzore, kao i one za svetla i kišu, i još mnogo toga.

Foto: Fiat/Promo

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar